Добро пожаловать
Вход

Категории

[SECRET MENU] DAEBAK GHOST PEPPER MI GORENG INDONESIA PEDAS MCM KENA TERAJANG! (mukbang malaysia)

[an error occurred while processing the directive]
Добавлено от Admin В Русские фильмы и сериалы ужасы
0 Просмотры

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

[an error occurred while processing the directive]
К сожалению, только зарегистрированные пользователи могут создавать списки воспроизведения.
URL


Описание

Mamee ni aku ingat tak pedas sebab rupa elokkkk je, lepas first bite tu diaaaaaa!!!! gila gilaaa! Harap korang enjoy video ni! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D


SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING!
.............................................

https://www.facebook.com/Isaacosmangaming-115989570087787/

https://www.youtube.com/channel/UCU_BPPjVIAJUFEMUReU_M5A


SUBSCRIBE Kekti Mazlan!
.............................................

https://www.youtube.com/channel/UCfmNnT4rS0kzJhiqeqf_9jg




FOLLOW ISAACOSMAN DI :
.............................................

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/isaacosman.tv/

FACEBOOK PAGE
https://www.facebook.com/isaacosman.tv/

TWITTER
https://twitter.com/IsaacosmanTV

EMAIL (BUSSINESS)
isaacosman.tv@gmail.com



#mukbangmalaysia #asmr #eatingshow



Tentang Isaacosman.tv:

Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut.

Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.

Карта сайта и Video sitemap
Яндекс.Метрика